Vattenkefir på Saluhallen i Västerås

Helt otroligt häftigt att den manlige delen av oss ska stå på saluhallen i Västerås idag och prata om Vattenkefir. Det känns så kul att det som han älskar att göra är något han nu får göra. Både visa världen vad det finns för nyttiga alternativ där ute men han får även prata om det, om och om igen. Nu håller vi en tumme för att Johannes och vår produkt gör succé.  Detta kanske är början till något stort, man kan alltid hoppas. Jag som flickvän kan inte vara mer stolt!
 
Visar här bild och text som hållbart & sunt har lagt ut på sin facebooksida.
 
 
"Fredag 15 Maj mellan kl 14-18 kommer Johannes från Grönt Liv och håller i en provsmakning av vattenkefir. Vattenkefir är en probiotisk dryck som skapas med hjäl...p av små ”gryn” i en sockerlösning. Grynen äter av sockret (fermenterar) och frigör en mängd näringsämnen till vattnet. Smaken är lätt syrlig och frisk, och kan varieras med frukter och bär. Genom en andra fermentering kan man göra drycken kolsyrad. Då måste kefiren förvaras i en flaska med tättslutande lock i ett dygn i rumstemperatur. Lär dig mer av Johannes och provsmaka i Saluhallen Slakteriet. Välkommen!"
 
Kommer själv att åka ut dit senare under dagen, när jag har jobbat klart. Kanske kommer det upp bilder från dagen senare.
 
 
Grönhet | |
Upp